Support & Interventies

INOPTEC+ installeert uw informaticapark, programmeert de gewenste software en beveiligt uw data. Bij problemen staat INOPTEC+ garant voor efficiënte interventies.

Advies en ondersteuning

U wilt een nieuw informaticapark aanleggen of uw bestaand informaticapark uitbreiden? INOPTEC+ biedt advies en ondersteuning op maat van uw bedrijf. Van aankoop tot onderhoud, verschillende formules zijn bespreekbaar.

Samen met u gaat INOPTEC+ op zoek naar een IT -formule die bij de maat en de behoeften van uw bedrijf past. Wij leveren hard- en softwaremateriaal aan schappelijke prijzen, steeds met 3 jaar garantie. Wij installeren het materiaal in uw bedrijf en leggen netwerken aan tussen de verschillende lokalen, gebouwen of vestigingen. Ook de beveiliging van uw data (virussen) en mailverkeer (SPAM) kunt u aan ons overlaten. Ook het maken van databack-ups behoort tot de opties. Ten slotte bieden wij ook verschillende onderhoudsdiensten aan.

Contacteer ons op het nummer 02 256 97 24 voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Een betaalbare oplossing voor al uw IT- problemen

Hoe gaan we te werk?

  • U neemt contact op met INOPTEC+ op het nummer 02 256 97 24 en vertelt ons uw IT – probleem.
  • Wij analyseren het probleem.
  • Wij helpen u telefonisch verder of beslissen om naar u toe te komen.

Bij hoogdringendheid zijn spoedinterventies (binnen de 2 uur) mogelijk. Hebt u een overeenkomst met INOPTEC+, dan is telefonische ondersteuning steeds gratis.

Onderhoud en beveiliging

U kunt ook een overeenkomst met ons afsluiten. Wij komen dan op regelmatige tijdstippen bij u langs voor het onderhoud van uw informaticapark. Zo wordt de continuïteit van uw IT- onderhoud door ons gegarandeerd, waardoor grote problemen worden voorkomen. Deze preventieve aanpak bespaart u grote interventiekosten. Mocht er in tussentijd toch nog een onverwacht probleem opduiken, dan staan wij steeds klaar voor een snelle interventie binnen de 2 uur.

U kunt uw netwerk door ons ook laten nakijken op SPAM, virussen, wormen, ad-ware en andere gevaarlijke beestjes. Wij maken dan een overzicht van uw volledige IT- infrastructuur en maken een back-up van alle data. Vervolgens verwijderen wij het ongedierte van uw computers, laptops en servers. Advies over hoe dit alles te voorkomen krijgt u er gratis bij.

Tarieven

Overeenkomst met INOPTEC+ : vanaf 97€ / maand

Inbegrepen in de overeenkomst:

  • Alle interventies. Geen bijkomende kost.
  • Gratis telefonische ondersteuning.
  • Maandelijkse check up van uw informaticamateriaal.

Zonder overeenkomst : 55€ / per uur