HUDSON+ computers

Ontdek de HudSon+ lijn met krachtige computers, speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote organisaties.

Uniek aan het HudSon+ concept is de 3 jaar garantie op alle onderdelen,
mogelijk gemaakt door het gebruik van kwaliteitscomponenten die grondig zijn getest op duurzaamheid en topprestaties tegen een scherpe prijs.

Kies tussen de Business of Pro computer, beide volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften,
inclusief opties voor AMD RYZEN-serie processors.

Voor technische details verwijzen wij naar de afzonderlijke fiche.

Alle prijzen zijn exclusief btw.
*Prijs zonder scherm

Business Computer

Bij Business streven we naar het bieden van geavanceerde IT-oplossingen die naadloos aansluiten bij de unieke behoeften van uw bedrijf. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij alles, van systeemintegratie tot technische ondersteuning.

Vertrouw op onze Business computers voor betrouwbare en efficiënte IT-diensten die de kern van uw zakelijke succes versterken.

3 jaar garantie op alle componenten

Prijs vanaf 419 €*

Business Pro Computer

Business Pro Computers, waar professionaliteit en technologische innovatie samenkomen. Onze op maat gemaakte computers zijn ontworpen met uw bedrijf in gedachten, en onze uitgebreide IT-diensten tillen uw zakelijke operaties naar een hoger niveau.

Kies voor Business Pro Computers en ervaar de kracht van geavanceerde technologie, ondersteund door toegewijde professionals die uw zakelijk succes prioriteit geven. Wij zijn er om uw bedrijf te laten floreren met betrouwbare IT-oplossingen van de hoogste kwaliteit.

3 jaar garantie op alle componenten

Prijs vanaf 562 €*

Scherm

Wanneer u op zoek bent naar een beeldscherm, bieden wij de nieuwste LED-schermen aan met dezelfde scherpe prijzen als onze computers, inclusief een robuuste garantie van 3 jaar.

Ontdek de helderheid en kwaliteit van onze schermen, waarbij wij dezelfde hoge normen hanteren als bij al onze producten. Maak uw werkplek compleet met een betrouwbaar LED-scherm dat aan uw eisen voldoet.