Verkoop en verhuur

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van INOPTEC+ als uw betrouwbare partner voor zowel de verkoop als verhuur van hoogwaardige computers, laptops, printers en beamers.

Of het nu gaat om het optimaliseren van uw bedrijf met permanente oplossingen of het voorzien in tijdelijke ondersteuning voor evenementen, trainingen of presentaties, wij bieden flexibele opties die naadloos aansluiten bij uw behoeften.

Onze producten worden geleverd met de nieuwste software en genieten van een stevige garantie van 3 jaar.

Met INOPTEC+ kunt u rekenen op een partner die niet alleen hoogwaardige IT-producten levert, maar ook deskundig advies biedt om ervoor te zorgen dat uw IT-omgeving altijd voldoet aan de eisen van uw onderneming.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gepersonaliseerd advies en gedetailleerde prijsinformatie.

Optimaliseer uw IT-landschap met INOPTEC+!”

Uw Gateway naar Slimme Aankopen en Geavanceerde IT-oplossingen

HARDWARE EN SOFTWARE

Aankopen via INOPTEC+ garanderen altijd de laagste prijs, zowel voor enkele stuks als grote bestellingen. En niet te vergeten, altijd met 3 jaar garantie!

INOPTEC+ werkt samen met alle grote merken en distributeurs. U kunt bij ons terecht voor alle aankopen, waarbij wij gratis levering en indien gewenst installatie bieden.

Bij een overeenkomst met INOPTEC+ is de installatie altijd gratis.

Meer informatie over mogelijke overeenkomsten met INOPTEC+ Diensten, Interventies & Support.

Producten:
– Alle software
– Personal computers, servers, laptops, netbooks
– Printers, scanners, all-in-one toestellen
– Routers, switches
– Alle wireless producten
– Alle hardwarecomponenten
– Alle kabels en connectoren voor netwerken

Prijzen: Op aanvraag

Bij een overeenkomst met INOPTEC+ geniet u altijd van 10% korting.

Meer informatie over mogelijke overeenkomsten met INOPTEC+ Diensten, Interventies & Support.

Maak Indruk met Tijdelijke IT-Opslag voor Trainingen, Beurzen en Presentaties

COMPUTERS, LAPTOPS, PRINTERS EN BEAMERS

Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van INOPTEC+ voor zowel de aankoop als de verhuur van geavanceerde computers, laptops, printers en beamers.

Of u nu op zoek bent naar permanente oplossingen om uw bedrijf te optimaliseren of naar tijdelijke ondersteuning voor evenementen, trainingen of presentaties, wij bieden flexibele opties op maat.

Onze verkoopgarantie belooft niet alleen concurrerende prijzen, maar ook 3 jaar garantie op alle aangeschafte producten.

Voor diegenen die op zoek zijn naar tijdelijke IT-ondersteuning, biedt onze verhuurservice hoogwaardige apparatuur, altijd voorzien van de nieuwste software en volledig aanpasbaar aan uw specifieke behoeften.

Of het nu gaat om een enkel apparaat of een uitgebreide set, wij leveren betrouwbare oplossingen die voldoen aan de hoogste normen.

Neem contact met ons op voor deskundig advies, gedetailleerde prijsinformatie en om te ontdekken hoe INOPTEC+ uw IT-omgeving kan optimaliseren en aan al uw behoeften kan voldoen.